Denna nyhet är mer än 3 år gammal

29 augusti, 2016

Nya företrädare valda på gruppmötet

På gruppmötet den 29 augusti valde vi våra nya företrädare som går in efter Leif Skytte, Britt-Marie Skytte, Johan Andersson, Ulf Hansson och Tommy Almström som har valt på grund av tidsbrist eller flytt att lämna alla eller delar av sina uppdrag.

Bildningsnämnden
Som vi tidigare meddelat så  blir det Patrik Bengtsson som går in som ny vice ordförande i bildningsnämnden. Kjell-Arne Ohlsson, tidigare ersättare i bildningsnämnden går in som ledamot och Julia Stala blir ny ersättare i bildningsnämnden

Kommunstyrelsen
Patrik Bengtsson valdes även in som ny ersättare i kommunstyrelsen tillsammans med Anders Lindvall som därmed fick nytt uppdrag som ersättare.

Miljö och Byggnadsnämnden
I miljö och byggnadsnämnden blir Sophia Holmström, tidigare ersättare, ledamot. Till ny ersättare valdes Lovisa Svensson som nu kommer tillbaka till kommunpolitiken efter ett år i London.

Tekniska nämnden
Här valde vi in två nya ersättare. Dels Jonathan Gradén och dels Stefan Sandor. Båda två får därmed sina första kommunala uppdrag hos Moderaterna i Kävlinge

Valberedningsnämnden:
Tommy Almström, tidigare ersättare, går in som ledamot och Jennie Metz-Abrahamsson blir ny ersättare i denna nämnd

Nämndeman:
Moderaterna i Kävlinge nominerade Caroline Kjellander till ny nämndeman. Caroline har sedan tidigare bland annat uppdrag i socialnämnden.

Vi önskar alla lycka till i deras nya uppdrag. Här kan ni läsa mer om våra företrädare.

Med valet av Patrik Bengtsson är nu den kommunala presidiegruppen åter komplett med Pia Almström som KSO, Boriana Åberg som ordförande i kommunfullmäktige, Johan Ericsson som ordförande i teknisk nämnd, Annsofie Thuresson som ordförande i socialnämnden, Thomas Lövskog som ordförande i miljö och byggnadsnämnden samt Patrik Bengtsson som vice ordförande i bildningsnämnden.

IMG_5458

Ta ställning och dela artikeln